top of page

věnujte svým blízkým cestu za vůní jejich duše

přichází revoluční synestetické dárkové poukazy aneb jak oslnit na Mont Blancu voucherem na parfémový workshop


___

Před pár měsíci mi psala jedna klientka, že si na horách vyrobila z kusu kartonu od obalu na lyžařské vázání voucher na parfémový workshop Synestesis a věnovala ho své švagrové. Už si přesně nevzpomínám, jestli mi to psala předtím nebo potom, co si u mě workshop koupila.



Voucher bude mít dámský nebo pánský motiv a ponese označení typu workshopu, který si vyberete. Foto Tanguy Calvez, design Irena Kozelská pro Synestesis.

Připadalo mi to naprosto fantastické. Nejenže někoho napadlo udělat z nákupu workshopu Synestesis dárek, ale navíc ten přístup! Zatímco všechny korporáty řeší, jak svoje služby udělat "user friendly", "human centered" a "UX", neboli maximálně přívětivé pro koncového zákazníka, moje klientka přijde s převratným konceptem "provider friendly" dárkového poukazu. Voucheru, který si zákazník vyrobí sám.


Od té doby přišli mí vzácní klienti v souvislosti s dárkovým poukazem s dalšími a ještě neotřelejšími variantami. Tou poslední byl zatím "eco" voucher, který je stoprocentně udržitelný, protože vůbec neexistuje. Předání daru se odehrává čistě virtuálně, ústní cestou, jež je, jak mi jistě potvrdíte, zcela bez uhlíkové stopy.


Pro zastánce tradičnějších cest mám nyní ovšem řešení v podobě tištěného dárkového poukazu.


Stačí, vyberete-li pro obdarovaného nebo obdarovanou formát workshopu, který bude jeho nebo její duši nejbližší - celá nabídka je k nahlédnutí zde -, poté kliknete na "chci se přihlásit", a do objednávky konečně upřesníte, že účast na workshopu kupujete jako dárek. Poukaz vám pak přijde do tří pracovních dnů poštou s kódem pro obdarovaného, v barevně sladěné obálce a s mašličkou k převázání. Obdarovaný se potom stejnou cestou přihlásí o svůj dar nebo mi jednoduše napíše a domluvíme se na termínu individuálního workshopu nebo na rezervaci na workshop skupinový. Tak jednoduché to je.


Můžete si vybrat dárkový poukaz v ceně 1650 Kč na skupinový workshop, nebo 2250 Kč či 4500 Kč na workshop individuální.


Možná stále ještě váháte, zda by takový dárek vaši ženu nebo vašeho muže (nebo také maminku, vnuka, sestru, švagra, kamarádku, dědečka...) potěšil.


Pro tyto případy nabízím rychlý dotazník.


Odškrtávejte si, co platí.


Verze pro ženy:



Verze pro muže:



Tak. Pokud jste odškrtli alespoň jednu položku, s jistotou víte, že vašim drahým neprospějete ničím víc než dárkovým poukazem na workshop o parfémech.


Co se týče formy, samozřejmě nebudu nikomu nic nutit. Trváte-li na provider friendly formátu z obalu na lyžařské vázání, nemám nic proti. Můžete dát samozřejmě přednost i ústní eco verzi, jsme pokrokoví. Tato varianta se uplatní zejména v situaci, kdy stojíte na Mont Blancu a máte vtíravý pocit, že vaše žena toužila spíš po workshopu o parfémech.


Ať už se ale rozhodnete pro jakoukoli formu, hlavně napište, že chcete někoho obdarovat.


Uděláte tak velkou radost dvěma lidem. Obdarované/mu. A mně.


Děkuji vám.


bottom of page